Internet via ASTRA2Connect Ka-Band

  • Internetverbinding met hogere snelheid tegen lagere kosten
  • Het alternatief voor UMTS of slechte DSL verbindingen
  • De oplossing voor zakelijk of thuisgebruik
Internet
Internettoegang wordt steeds belangrijker en er is steeds meer volume nodig. Tot op heden een lastige situatie voor bijvoorbeeld de woningen of bedrijven die geen goede ADSL of UMTS verbinding hebben.

Nu overal en altijd internet
Dit is nu niet meer nodig. In navolging op het Ku-band ASTRA2Connect systeem is er nu het Ka-band ASTRA2Connect systeem. Dit zorgt voor een betrouwbare breedbandverbinding met een snelheid tot 20 Mbps (2Mbps up) via de ASTRA 2 (28.2 oost) satelliet. Dit unieke ASTRA2Connect systeem is speciaal ontwikkeld voor de particulier of zakelijke gebruiker. Sinds vele jaren heeft de fabrikant Gilat ervaring op met name zeer professionele V-Sat oplossingen. Dit heeft geresulteerd in een zeer compact systeem, ontwikkeld speciaal voor midden europa waarbij de 61 cm schotelantenne altijd voldoende capaciteit heeft om, in combinatie met de dienst die door ons wordt aangeboden, via de ASTRA satelliet een breedband internetverbinding te garaderen. Het is zelfs mogelijk, via een speciaal bracket en een Duo LNB, gelijktijdig TV signalen te ontvangen van de ASTRA1 (19.2 oost) en Astra 3 (23.5 oost).

Internet abonnement
Er zijn diverse pakketten beschikbaar afhankelijk van het verbruik (volume) maar altijd met een snelheid tot 20 Mbps. Wanneer de download wordt overschreden van het betreffende pakket kan er online extra volume worden besteld.

VPN en Citrix Optioneel kan het ASTRA2Connect systeem geleverd worden met een Optimizer waarmee VPN, Citrix en andere "in the cloud" oplossingen volledig worden ondersteund.

Hardware en diensten
De prijs van een kompleet ASTRA2Connect systeem is +/- 499 euro. De set bestaat uit een schotel, iLNB, modem, 20 meter coaxkabel met connectoren en een installatieaanwijzing. Meerprijs bracket voor ontvangst van ASTRA 1 en ASTRA 3 inclusief Duo LNB 39 euro.

De prijs van de abonnementen zijn:
  • Pakket 20/ 5: 29 euro voor 20Mbps met 5 GB volume
  • Pakket 20/15: 39 euro voor 20Mbps met 15 GB volume
  • Pakket 20/20: 55 euro voor 20Mbps met 20 GB volume
  • Pakket 20/25: 59 euro voor 20Mbps met 25 GB volume
  • Pakket 20/50: 69 euro voor 20Mbps met 50 GB volume
  • Pakket Free : 12 euro voor 20Mbps zonder* volume
alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Het Freezone pakket is geldig tussen 23:000 en 07:00.
Het Freezone pakket is een optie welke gekozen kan worden vanaf pakket 20/15.