Nieuws

Onderwerp: Astra 3 in de camper Gepost door: NICO VAN DEN BRAAK Gepost op: 2014-06-13
Astra 3 wordt steeds belangrijker. In de caravan of camper wil men dan ook vaak Astra 3 bekijken maar dit gaat vaak niet. Voor de meeste (automatische) schotelinstallaties kunnen wij nu Astra 3 configureren zonder dat een nieuwe installatie benodigd is. Kom vrijblijvend naar de winkel om u te laten informeren over de mogelijkheden voor uw installatie.

U kunt met camper of caravan voor de deur parkeren. Installatie dagen zijn vrijdag en zaterdag.

Onderwerp: Einde gratis Ned1,2,3 Gepost door: NICO VAN DEN BRAAK Gepost op: 2013-12-13
De tv- en radiozenders van de Nederlandse publieke omroep (NPO) zijn vanaf 1 augustus 2014 niet meer gratis via de satelliet te bekijken.

Wanneer men een geregistreerde smartcard van tv-aanbieder CanalDigitaal heeft maar geen abonnement dan kan men toch gratis kijken naar Ned 1, Ned 2, Ned 3 en BVN. Deze eerste 3 komen vanaf 1 augustus 2014 te vervallen waardoor men vanaf dan verplicht is een abonnement af te sluiten voor de Nederlandse kanalen. Indien men dit niet wil dan kan men nog enkel blijven kijken naar de Nederlandse zender BVN en de FTA (Free To Air) kanalen.

De enigste aanbieder die nog wel deze zenders zonder abonnement doorgeeft is de aanbieder Digitenne die werkt via de DVB-T uitzendtechniek.

Mocht u nog vragen hebben omtrent deze gang van zaken, schroom dan niet om contact op te nemen.

Onderwerp: Nu ook snel internet Gepost door: NICO VAN DEN BRAAK Gepost op: 2013-03-16
Nu overal en altijd internet.

In navolging op het Ku-band systeem is er nu het Ka-band systeem. Dit zorgt voor een betrouwbare breedbandverbinding met een snelheid tot 20Mbps download en 2Mbps upload. Dit alles via de ASTRA 2 (28.2 graden oost) satelliet. Dit unieke systeem is speciaal ontwikkeld voor de particulier of zakelijke gebruiker. Dit zeer compacte systeem is speciaal ontwikkeld voor midden Europa waarbij de 61 cm schotelantenne altijd voldoende capaciteit heeft om naast Internet ook tegelijk TV signalen te ontvangen middels een speciaal bracket en Duo LNB.

Optioneel kan het systeem geleverd worden met een Optimizer waarmee VPN, Citrix en andere "in the cloud" oplossingen volledig worden ondersteund.

De prijzen van de abonnementen zijn:

Pakket 20/5 - 29 euro voor 20Mbps met 5 GB volume,
pakket 20/15 - 39 euro voor 20 Mbps met 15 GB volume,
pakket 20/20 - 55 euro voor 20 Mbps met 20 GB volume,
pakket 20/50 - 85 euro voor 20 Mbps met 50 GB volume.

Ingebruikname systeem omstreeks eind Maart 2013

Onderwerp: Nu ook een Webshop Gepost door: NICO VAN DEN BRAAK Gepost op: 2012-04-28
NICO VAN DEN BRAAK heeft nu sinds kort ook een webshop. Neem dus snel een kijkje.

| 1 |